svr_099_b_jpg

SIRCOVER

Inversoare manuale de surse de la 125 la 3200 A

SIRCOVER AC sunt comutatoare multipolare manuale cu indicarea poziţiei de comutare.
Familia include trei game:
• SIRCOVER AC pentru comutare cu tranziţie deschisă (I-0-II),
• SIRCOVER pentru comutare cu suprapunere de contacte (I-I+II-II), şi
• SIRCOVER Bypass. Această versiune este o combinaţie a trei comutatoare interblocate care permit utilizarea cu 3 + 6 poli sau 4 + 8 poli.
Ele oferă comutarea, inversarea de surse sau permutarea a două circuite din distribuţie, la joasă tensiune, în sarcină, precum şi izolarea de siguranţă a acestora prin dublă întrerupere per pol.

Avantaje

O gamă completă de produse

Sunt disponibile trei versiuni SIRCOVER pentru a asigura compatibilitatea cu un număr maxim de aplicaţii: SIRCOVER AC (I-0-II) cu caracteristici îmbunătăţite de comutare în sarcină şi poziţie de izolare, SIRCOVER cu suprapunere de contacte (I-I+II-II) şi o versiune BYPASS.

Conexiuni uşoare

Pentru valori nominale de la 2000 până la 3200 A este disponibil un kit de racordare a barelor de cupru. Permite diferite tipuri de conectare: plată sau pe muchie, cu strapuri la partea superioară sau inferioară.

Poziţii stabile

Produsele SIRCOVER au trei poziţii stabile care nu sunt afectate de căderi ale tensiunii sau vibraţii, protejând astfel sarcina împotriva interferenţei reţelei.

Comutare în sarcină

Datorită caracteristicilor sale AC-23 şi AC-33, testate în conformitate cu standardele IEC 60947-3 şi IEC 60947-6-1, SIRCOVER AC permite comutarea sigură şi fiabilă cu toate tipurile de sarcini, fără a fi nevoie de deconectarea prealabilă a sursei în amonte.