diris_876_a_pro_jpg

DIRIS A80

Contoare multifuncţionale - PMD + RCM Monitorizarea energiei şi curenţilor de defect - dimensiuni 96x96 mm

DIRIS A80 este un contor multifuncţional complet montat pe panou, care încorporează monitorizarea curenţilor reziduali în cazul reţelelor de tip TN-S şi TT precum şi funcţii extinse de memorare a curbelor privind evenimentele legate de calitate şi curenţi reziduali. DIRIS A80 furnizează toate măsurătorile necesare pentru derularea proiectelor de eficienţă energetică, în timp ce funcţia RCM oferă informaţii referitoare la prevenirea defecţiunilor de tipul scurgerilor de curent la pământ, esenţiale în aplicaţii importante pentru evitarea opririi instalaţiilor..

Avantaje

Compact

DIRIS A80 combină două produse complementare într-o singură carcasă de 96 x 96 mm montată pe un panou, permiţând instalarea mai rapidă şi utilizând mai puţin spaţiu. DIRIS A80 include:
- un contor multifuncţional cu funcţii de înregistrare de date îmbunătăţite, pentru înregistrarea curbelor pentru evenimente de calitate
- un dispozitiv de monitorizare a curenţilor de defect (monitorizarea curenţilor reziduali).

În conformitate cu standardul EN 50160

- EN 50160 este un standard care defineşte evenimentele referitoare la calitatea reţelelor electrice. DIRIS A80 capturează evenimentele de tensiune în conformitate cu acest standard.

În curs de brevetare

Reglare automată a pragului de alarmă al curenţilor de scurgere în conformitate cu curentul de sarcină pentru a evita alarme false.

În conformitate cu IEC 61557-12

IEC 61557-12 este un standard de nivel înalt pentru toate dispozitivele de monitorizare a performanţei (PMD) care sunt proiectate pentru a măsura şi a monitoriza parametrii electrici din reţelele de distribuţie.
Conformitatea cu IEC 61557-12 garantează performanţe înalte ale echipamentelor în ceea ce priveşte aspectele legate de metrologie, mecanice şi de mediu (CEM, temperatură etc.).

Software de gestiune

• Modul opţional Ethernet cu funcţie de server web: Pentru monitorizarea măsurării, exploatarea datelor şi exportul curbelor de sarcină la distanţă fără ajutorul unui software specific (acces browser web).
• Software de analiză: Pentru analiza datelor evenimentelor în scopul îmbunătăţirii fiabilităţii instalaţiei electrice.
• Software de configurare rapidă: Pentru configurarea rapidă şi simplă a dispozitivului la distanţă; fişierele de configurare pot fi copiate de pe şi trimise către DIRIS A80 sau pot fi create fără comunicaţie şi trimise ulterior. Pot fi configurate dispozitive multiple dintr-un singur fişier, ceea ce este în special util pentru producătorii de echipament original şi constructorii de panouri