image-from-the-document-manager

ATyS S - ATyS d S

de la 40 la 125 A

Produsele ATyS S sunt inversoare de surse cu 4 poli acţionate de la distanţă şi cu indicare a poziţiei de comutare.
Ele permit comutarea în sarcină a două surse de alimentare trifazate prin comenzi de la distanţă cu contacte libere de potenţial, de la un controller automat extern, fie cu comandă în impulsuri, fie cu comandă permanentă tip contactor
Sunt destinate utilizării în joasă tensiune la sisteme pentru care se acceptă o întrerupere scurtă a alimentării sarcinii pe durata transferului.r.

Avantaje

Gamă extinsă a tensiunii de alimentare

ATyS S este disponibil cu patru versiuni de alimentare, fiecare într-o gamă largă (+/-30%). Cele patru versiuni sunt:
• Sursă de alimentare de 12 V curent continuu.
• Sursă de alimentare de 24/48 V curent continuu.
• O singură sursă de alimentare de 230 V curent alternativ.
• Sursă de alimentare duală 2 x 230 V curent alternativ.

Siguranţă şi fiabilitate

Produsele ATyS S utilizează o tehnologie bazată pe poziţii stabile, asigurând o presiune constantă pe contacte şi prevenind defecţiunile premature. În plus, nu necesită alimentare pentru a-şi menţine poziţia, protejând astfel sarcinile împotriva fluctuaţiilor de tensiune.

Integrare uşoară

Produsele ATyS S pot fi uşor instalate în interiorul cutiilor. Designul lor şi în special dimensiunea lor compactă, permit integrarea în majoritatea cutiilor cu o adâncime de 200 mm.

Mentenanţă simplificată

Mentenanţa se poate efectua uşor chiar şi în sarcină, rămânând posibilă în continuare manevrarea manuală. Secţiunea de control şi motorizare poate fi înlocuită doar prin simpla scoatere a 4 şuruburi, fără a fi nevoie de intervenţie la partea de putere.

ATyS d S: Sursă de alimentare duală

În plus faţă de funcţiile oferite de ATyS S, ATyS d S dispune de redundanţă a alimentării fără a fi nevoie de nicio cablare suplimentară. Aceasta se obţine prin integrarea unei duble alimentări (2 surse de alimentare independente) direct în produs.