Noutăţi

Socomec a obţinut atestat ANRE

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) acordă atestare operatorilor economici în conformitate cu dispozițiile art. 9 alin. (1) lit. n) din Ordonanța de urgenta a Guvernului nr. 33/ 2007 privind organizarea și funcționarea ANRE, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 160/2012.

Desfășurarea activităților de acordare, vizare periodică, modificare, suspendare sau retragere a atestatelor se realizează de către ANRE, în conformitate cu prevederile „Regulamentului pentru atestarea operatorilor economici care proiectează, execută și verifică instalații electrice”, aprobat prin Ordinul ANRE nr. 45/ 07.09.2016, publicat in Monitorul Oficial nr. 730/ 21.09.2016.

SOCOMEC ROMANIA SRL a obţinut atestatul nr. 12374/27.02.2017 de tip Bi pentru “executare de instalaţii electrice exterioare/interioare pentru incinte/construcţii civile şi industriale”.

Durata de valabilitate a atestatului este nelimitată, în condiţiile verificării şi vizării periodice. Pe toată durata de valabilitate, Socomec Romania are dreptul de a desfăşura activităţi şi de a realiza lucrări potrivit competenţelor acordate de atestat.

Instrumente online pentru a vă uşura alegerea UPS-urilor

UPS Selector - identificarea celei mai bune soluţii UPS pentru dvs.

eRULER - sprijinul dvs. pentru configurarea şi instalarea UPS-urilor.

Proiectarea UPS-ului - ușor de făcut !

Expertul  dumneavoastra personal

Socomec a dezvoltat un instrument ușor de utilizat pentru a vă ajuta să-și planifice site-ul de instalare UPS.
Pentru utilizarea pe PC-ul, tableta sau smartphone dvs., aplicația nostră eRuler  vă ajută să configurați rapid și simplu  parametrii electrici cheie, optimizand infrastructura electrică pentru echipamentul dvs. UPS - înainte de instalare.
În doar câțiva pași simpli, instrumentul inteligent Socomec vă ghidează prin intermediul unor întrebări cheie referitoare la configurare, intrare, ieșire, alimentare și puterea nominală, pentru a vă oferi soluția ideală de configurare.
Nu putea fi mai simplu - Bine ați venit în lumea Socomec!

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@f7f7ee89

DELPHYS GP range extension with 800 kVA/kW unit

A new, high power DELPHYS GP UPS is now available - extending the Green Power 2.0 range up to 800 kVA/kW.

Combining unbeatable energy efficiency with unity power factor, DELPHYS GP delivers the ultimate critical power solution to optimise availability for your data center.

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@5fac7aca

Alegeţi soluţia potrivă pentru protecţia alimentării şi gestionarea energiei

Indiferent care sunt necesităţile dumneavoastră de protecţie a energiei, există întotdeauna un UPS adaptat:
• VFD „offline” (UPS de la 600 până la 800 VA)
• VI cu tehnologia „line interactive” cu AVR (UPS de la 600 la 3300 VA)
• VFI „dublă conversie online” (UPS de la 1,1 până la 24 kVA)

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@ae38276a

Eficienţa energetică: cum putem face cele mai bune alegeri?

Utilizatorii clădirilor din sectorul industrial şi cel al serviciilor sunt conştienţi, în prezent, de următoarele realităţi: fiind confruntaţi, pe de o parte, cu cerinţele şi costurile în continuă creştere ale energiei electrice şi, pe de altă parte, cu necesitatea reducerii emisiilor de carbon la nivel global, au mult de câştigat dacă sporesc eficienţa energetică a instalaţiilor. Sunt necesare soluţii eficiente pentru pregătirea deciziilor şi gestionarea acţiunilor...