Despre Grupul Socomec

Un producător independent

Avantajul unui specialist

Înfiinţat în 1922, Socomec este un grup industrial cu 3.100 de angajaţi.
Domeniul nostru principal de activitate îl reprezintă disponibilitatea, controlul şi siguranţa reţelelor electrice de joasă tensiune, cu un accent sporit pe performanţele de alimentare ale clienţilor noştri.

Cultura independenţei

Independenţa grupului Socomec permite controlul asupra luării deciziilor, respectând valorile susţinute de familia sa de acţionari şi împărtăşite de angajaţii săi
Cu circa 30 de subsidiare amplasate pe toate cele cinci continente, Socomec urmăreşte dezvoltarea internaţională, concentrându-se asupra aplicaţiilor industriale şi de service la care calitatea expertizei sale face diferenţa.

Spiritul inovator

În calitate de specialist incontestabil în sisteme UPS, comutarea surselor de alimentare, conversia şi măsurarea puterii, Socomec alocă aproape 10% din cifra sa de afaceri cercetării şi dezvoltării. Prin urmare, grupul îşi poate îndeplini aspiraţia de a fi întotdeauna cu un pas tehnologic înainte.

Viziunea unui specialist

Fiind un producător ce deţine controlul total asupra proceselor sale tehnologice, Socomec se deosebeşte de furnizorii cu un caracter mai general. Grupul îşi îmbunătăţeşte în mod constant domeniile sale de competenţă, pentru a oferi clienţilor săi soluţii personalizate, cât mai bine adaptate.

O structură de producţie flexibilă

Având la bază două centre europene de excelenţă (Franţa şi Italia), grupul beneficiază, de asemenea, de unităţi de producţie competitive, cum ar fi Tunisia, şi de locaţii pe pieţele emergente principale (India şi China).
Toate aceste unităţi au implementat un sistem de îmbunătăţire continuă, bazat pe principiile de Lean Management, şi de aceea sunt într-o poziţie care le permite să ofere niveluri ridicate de calitate şi să îndeplinească cerinţele privind termenele şi costurile aşteptate de clienţi.

Accentul pus pe service

Competenţa noastră de producător se extinde natural cu o gamă completă de servicii, concepute spre a facilita cercetarea, implementarea şi funcţionarea soluţiilor noastre. Echipele noastre de service şi-au construit reputaţia pe consultanţa, aptitudinile flexibile şi capacitatea de reacţie care vă conferă sentimentul de siguranţă.

Dezvoltarea responsabilă

Fiind un grup deschis tuturor culturilor şi puternic ataşat de valorile umane, Socomec promovează iniţiativa şi implicarea angajaţilor. Relaţiile de muncă se bazează pe ideea de parteneriat şi respect pentru principii de etică împărtăşite Prin angajamentul companiei de a atinge o dezvoltare armonioasă, durabilă, Socomec îşi asumă pe deplin responsabilităţile nu numai faţă de acţionarii, angajaţii, clienţii şi partenerii săi, ci şi faţă de societate ca un întreg şi faţă de mediul înconjurător
Socomec este unul din semnatarii iniţiativei „Global Compact”, din 2003.