diris_824_a_pro_jpg

DIRIS A60

Contoare multifuncţionale - PMD Monitorizarea energiei şi analiza evenimentelor - dimensiuni 96x96 mm

DIRIS A60 este un contor multifuncţional montat pe un panou, care încorporează toate funcţiile contorului DIRIS A40 şi are în plus funcţii de înregistrare de date îmbunătăţite, înregistrând curbe pentru evenimente de calitate. Toate aceste informaţii pot fi analizate de la distanţă cu ajutorul software-ului de analiză disponibil gratuit, care poate fi descărcat de pe site-ul SOCOMEC: www.socomec.com.

Avantaje

Uşor de utilizat

Datorită ecranului LCD de dimensiuni mari şi ferestrelor de vizualizare multiple cu acces direct prin apăsarea tastelor, DIRIS A60 oferă o imagine clară şi este simplu de utilizat. Acesta afişează direct valori de contorizare şi de multi-măsurare: +/- kWh, +/- kvarh, kVAh, I, U, V, F, P, Q, S, PF etc.

Detectează erori de conexiune

Poate fi utilizată o funcţie de testare integrată pentru detectarea erorilor de cablare şi pentru corectarea automată a erorilor de instalare a TC.

În conformitate cu IEC 61557-12

IEC 61557-12 este un standard de nivel înalt pentru toate dispozitivele de monitorizare a performanţei (PMD) care sunt proiectate pentru a măsura şi a monitoriza parametrii electrici din reţelele de distribuţie.Conformitatea cu IEC 61557-12 garantează performanţe înalte ale echipamentelor în ceea ce priveşte aspectele legate de metrologie, mecanice şi de mediu (CEM, temperatură etc.).

Software de gestiune

• Modul Ethernet opţional cu funcţie de server web: Pentru monitorizarea măsurării, exploatarea datelor şi exportul curbelor de sarcină la distanţă fără ajutorul unui software specific (acces browser web).
• Software de analiză: Pentru analiza datelor evenimentelor în scopul îmbunătăţirii fiabilităţii instalaţiei electrice.
• Software de configurare rapidă: Pentru configurarea rapidă şi simplă a dispozitivului la distanţă; fişierele de configurare pot fi copiate de pe şi trimise către DIRIS A60 sau pot fi create fără comunicaţie şi trimise ulterior. Pot fi configurate dispozitive multiple dintr-un singur fişier, ceea ce este în special util pentru producătorii de echipament original şi constructorii de panouri.

În conformitate cu standardele EN 50160

EN 50160 este un standard care defineşte evenimentele referitoare la calitatea reţelelor electrice. DIRIS A60 capturează evenimentele de tensiune în conformitate cu acest standard.