count_179_b_pro_jpg

COUNTIS E3x

Contoare de energie activă sarcină trifazică - branşament direct 100 A

COUNTIS E3x este un contor modular de energie electrică activă care afişează energia şi puterea consumate (kWh şi kW) direct pe ecranul LCD cu iluminare de fundal. Este proiectat pentru contorizarea
sarcinii trifazice şi se foloseşte în cazul branşamentelor directe de până la 100 A.
COUNTIS E32, E34 şi E36 sunt certificate MID.

Avantaje

Comunicaţie RS485 (MODBUS sau M-BUS) sau ieşire în impulsuri

Pentru a activa transmiterea la distanţă a consumului de energie, contoarele COUNTIS E3x sunt dotate fie cu o ieşire în impulsuri, fie cu o ieşire de comunicaţie RS485, cu protocol MODBUS sau M-BUS.
Pe lângă funcţiile de raportare, contoarele COUNTIS E3x cu RS485 pot fi configurate de la distanţă, permiţând accesul la valori de măsurare multiple.

Detectarea erorilor de conexiune

Produsul este protejat împotriva inversiunii fază/nul şi detectează erorile de cablare. Aceasta simplifică instalarea şi darea în folosinţă, reducând costurile asociate şi garantând funcţionarea corectă a dispozitivului.

Modul B+D certificat MID

Produsele COUNTIS E certificate MID garantează precizia necesară pentru aplicaţiile în care este necesară sub-facturarea energiei electrice consumate. Certificarea “Modulului B+D” garantează faptul că procesul de design şi fabricaţie a produselor este aprobat de un laborator acreditat.

Contorizare bidirecţională (disponibilă numai pentru E33 şi E35)

Această funcţie este pentru contorizarea producţiei de energie sau a consumului de energie.

Multi-măsurare şi curba de sarcină

Afişarea valorilor electrice (I, U, V, S, PF) şi curba de sarcină pe parcursul unei perioade de 7 zile prin intermediul comunicaţiilor.