image-from-the-document-manager

ATyS p M

de la 40 la 160 A

ATyS p M sunt inversoare automate de surse monofazate sau trifazate cu indicare a poziţiei de comutare.
Funcţiunile includ caracteristicile ATyS t M şi ATyS g M, cu parametri programabili suplimentari şi o funcţie de declanşare. Este disponibil un model de produs cu comunicaţie. Sunt destinate utilizării în joasă tensiune la sisteme pentru care se acceptă o întrerupere scurtă a alimentării sarcinii pe durata transferului.

Avantaje

Programare flexibilă

La ATyS p M, timpii de întârziere şi intrările/ ieşirile sunt pe deplin configurabile, permiţând astfel monitorizarea uşoară a funcţiilor specifice (delestarea sarcinilor, testare…) şi definirea unui ciclu de funcţionare special adaptat aplicaţiei dvs.

Funcţia de declanşare

ATyS p M oferă o funcţie pentru transferul sarcinii pe poziţia 0 în cazul dispariţiei ambelor surse de alimentare cu energie (declanşare). În acest fel sarcina este protejată împotriva problemelor datorate instabilităţii sursei.

Comunicaţie şi configurare

O versiune specifică a ATyS p M este disponiilă cu comunicaţie Modbus integrată. În acest fel aveţi acces la majoritatea datelor despre produs (stare, tensiuni, frecvenţe...).
De asemenea, este disponibil gratuit un software de configurare uşor de utilizat (Easyconfig) care permite vizualizarea, configurarea şi salvarea parametrilor ATyS p M.

Interfaţă de comandă de la distanţă

Special proiectată pentru instalaţii la care aparatul este instalat în dulap, interfaţa distantă afişează starea inversorului pe panoul frontal (D10) sau permite accesul la comenzi şi la programarea parametrilor (D20).