image-from-the-document-manager

ATyS p

de la 125 la 3200 A

ATyS p sunt inversoare automate de surse trifazate cu 3 sau 4 poli cu indicare a poziţiei de comutare. Acestea încorporează toate funcţiile oferite de ATyS t şi g, precum şi funcţiile destinate pentru monitorizarea consumului de energie şi comunicaţie.
În modul automat acestea permit monitorizarea şi comutarea în sarcină a două surse de alimentare, în conformitate cu parametrii configuraţi prin intermediul unui afişaj LCD sau prin interfaţa de comunicaţie.
Sunt destinate utilizării în joasă tensiune la sisteme pentru care se acceptă o întrerupere scurtă a alimentării sarcinii pe durata transferului.

Avantaje

Înregistrarea evenimentelor

Inversoarele de surse ATyS p permit monitorizarea eficientă a instalaţiei dvs. datorită înregistrării evenimentelor inclusiv a informaţiei de dată si oră aferente. Evenimentele pot fi căutate şi citite prin intermediul sistemului de comunicaţie.

Module de comunicaţie opţionale

ATyS p oferă funcţii de comunicaţie prin adăugarea de module opţionale, cum ar fi modulul RS485 pentru comunicaţii Modbus sau modulul Ethernet, care include un server web.

Software pentru configurare

Este disponibilă aplicaţia software Easyconfig care permite configurarea uşoară a parametrilor ATyS p şi salvarea configuraţiei existente.

Măsurători de putere

Produsele ATyS p sunt potrivite în special pentru gestiunea şi monitorizarea energiei. În plus faţă de funcţiile lor integrate de măsurare a puterii şi energiei (cu un nivel de precizie de 2%), intrările/ieşirile programabile pot fi utilizate pentru a controla o delestare de sarcini pe baza unui nivel de încărcare sau a unui tarif.

Posibilitatea de a programa pornirea periodică a grupului electrogen

ATyS p oferă funcţii suplimentare pentru întreţinere. Acestea includ funcţia de pornire programată a grupului electrogen care permite configurarea datelor de pornire şi a timpilor de funcţionare.