image-from-the-document-manager

ATyS d H

de la 4000 la 6300 A

ATyS d H este un inversor de surse trifazat, cu 3 şi 4 poli, proiectat pentru aplicaţii de mare putere în joasă tensiune care necesită performanţe ridicate şi o comutare rapidă şi sigură. Transferul de tip „tranziţie deschisă” (cu trecere prin 0) este efectuat în sarcină în conformitate cu standardele IEC 60947-6-1 şi GB 14048-11 (Clasa PC) cu o întrerupere minimală a alimentării sarcinii pe durata transferului.
ATyS d H este un inversor de surse cu comandă de la distanţă (remote transfer switching equipment - RTSE) cu o sursă de alimentare duală (dual power supply - DPS) integrată care acceptă comenzi de la distanţă prin intermediul unor contacte libere de potenţial.

Avantaje

Gata de instalare în dulapul ales de dumneavoastră

ATyS d H a fost proiectat pentru fi uşor de instalat, fiind disponibil sub forma unui inversor de surse de tip fix sau debroşabil. Este alcătuit din două separatoare montate unul deasupra celuilalt, cu conexiuni de alimentare uşor accesibile în partea din spate. În plus, ATyS d H nu necesită nicio bară de şuntare externă, deoarece partea cu sarcina este conectată în interiorul produsului. Acest lucru permite economisirea de timp la instalare.

Comutare cu performanţe ridicate

ATyS d H oferă performanţe ridicate la scurt circuit: Icm = 143kA (capacitatea nominală de închidere pe scurt circuit) şi Icw = 65kA timp de 0,1sec (curentul admisibil de scurtă durată). În plus faţă de rezistenţa sa mare la scurt circuit, performanţa ATyS d H în termeni de capacitate de comutare a sarcinii este AC33iB (6xIn cos Ø 0,5) fără declasare.

Transfer sigur în sarcină: I-0-II

ATyS d H include două separatoare interblocate mecanic care asigură comutarea rapidă oferind în acelaşi timp şi o poziţie de „zero” (Off - 0). Aceasta asigură că cele două surse de alimentare, principală şi alternativă, nu se suprapun.