trafo_108_001_pro_jpg

Transformatoare de curent

Instrumente de măsurare de la 5 până la 5000 A

Transformatoarele de curent SOCOMEC furnizează în secundar un curent standard proporţional cu curentul din primar şi adaptat la sarcina dispozitivului asociat. Sunt echipate standard cu capace detaşabile pentru terminale şi cu terminale duble, permiţând scurcircuitarea secundarului fără niciun risc.
Sunt fixate cu ajutorul a două suporturi de metal care se înşurubează sau, în anumite cazuri, cu un dispozitiv de fixare a unei şine DIN. Conexiunile se fac cu ajutorul şuruburilor sau al terminalelor fixate.
• Clasa de precizie: 0,2s - 0,5 sau 1.
• Putere dielectrică: 3 kV - 50 Hz - 1 min.
• Frecvenţă de operare: 50 - 60 Hz.
• Suprasarcină permanentă: 1,2 In.
• Clasa de izolaţie: E (120 °C).

Avantaje

O clasă de precizie adaptată

Pentru a beneficia la maximum de contoarele dvs. multifuncţionale DIRIS şi de contoarele de energie COUNTIS, vă punem la dispoziţie transformatoare de curent cu următoarele clase de precizie: 0,2s; 0,5; 1 sau 3.

O gamă largă de puteri şi dimensiuni

Procesul de măsurare poate fi optimizat în funcţie de cerinţele dvs. referitoare la capacităţile de încărcare, spaţiu, dimensiunile conductoarelor sau clasa de precizie. Este disponibilă o gamă largă de combinaţii în gama noastră standard, iar versiuni specifice sunt disponibile la cerere (alte rapoarte, tropicalizare şi frecvenţe, clase sau încărcări specifice).

Instalare rapidă şi simplă

Transformatoarele noastre de curent sunt adaptate pentru orice tip de montare: pe muchie sau pe suprafaţă plată, pe şină DIN sau pe plăcuţă de fixare. Implementarea este simplă şi rapidă