image-from-the-document-manager

Instrumente software de gestiune

pentru COUNTIS şi DIRIS

Pentru a beneficia la maximum de dispozitivele dvs. de măsurare şi contorizare Socomec, vă punem la dispoziţie o gamă de instrumente software specializate:

Software de configurare rapidă

Software-ul de configurare rapidă permite configurarea rapidă şi simplă a dispozitivului la distanţă pentru contoarele COUNTIS E, COUNTIS ECi şi DIRIS A. Fişierele de configurare pot fi copiate de pe şi trimise către aceste dispozitive sau pot fi create fărăcomunicaţie şi trimise ulterior.
Pot fi configurate dispozitive multiple dintrun singur fişier, ceea ce este în special util pentru producătorii de echipament original şi constructorii de panouri, deoarece se economiseşte timp la programarea mai multor dispozitive cu aceeaşi configuraţie.

Software de analiză

Pe baza unui jurnal de evenimente şi a curbelor afişate, software-ul de analiză permite analiza şi extragerea datelor de calitate, precum şi monitorizarea curenţilor de defect (monitorizarea curenţilor reziduali).

Funcţie de server web

Modulele opţionale Ethernet ale contorului DIRIS A au integrate pagini HTML, permiţând accesarea directă a funcţiei de server web prin intermediul unui browser web standard (Internet Explorer, Firefox etc.), ceea ce elimină nevoia instalării de software. Funcţia de server web permite:
- monitorizarea valorilor electrice
- vizualizarea consumului de energie
- gestionarea alarmelor
- configurarea parametrilor principali de instalare
- vizualizarea şi extragerea curbelor de sarcină (prin intermediul unui fişier .CSV).