VERTELIS WEBVIEW

WEBVIEW

Server web încorporat în gateway-ul pentru comunicaţii DIRIS G

Serverul web WEBVIEW încorporat în gateway-urile DIRIS G permit monitorizarea măsurătorilor pentru până la 32 de dispozitive şi afişează consumurile de energie în funcţie de utilizare.
Alarme presetate definite de utilizator pot fi trimise prin e-mail.
Utilizatorul poate accesa WEBVIEW prin intermediul unui browser web pe un PC sau pe o tabletă.

Avantaje

Plug & Play

Detecţia automată a dispozitivelor conectate facilitează configurarea WEBVIEW. Pentru a obţine distribuţia consumurilor, utilizatorul este asistat la definirea planului de contorizare.

Uşor de utilizat

WEBVIEW centralizează toate măsurătorile dispozitivelor prin intermediul unei interfeţe unice, clare şi uşor de utilizat. Permite monitorizarea uşoară şi rapidă a dispozitivelor prin afişarea parametrilor şi evenimentelor pe pagini de sumar.

Funcţii diverse

WEBVIEW asigură monitorizarea în timp real a tuturor parametrilor electrici datorită paginilor de sumar care afişează grafice sau diagrame. Alarmele, cu informaţia asociată de dată si oră, sunt înregistrate şi afişate pe bază de origine, tip, natură şi grad de criticitate. Utilizatorul primeşte notificare de alarmă prin e-mail. Defalcarea consumului de energie este afişată per utilitate (electricitate, apă, gaz…) şi utilizare (încălzire, iluminat…).