Solutia la problemele dvs. Privind alimentarea cu energie electrica

Energia preluată direct de la reţea poate crea probleme dispozitivelor sensibile.

Dotarea cu o sursă neîntreruptibilă de energie (UPS) poate securiza alimentarea de la reţea a tuturor tipurilor de echipamente menţionate mai sus şi poate rezolva exemplele descrise.

 

Pentru a afla cum vă poate ajuta un UPS, consultaţi linkul de mai jos.

Ce este un ups si care este rolul sau ?

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@200802db

Conditiile atmosferice

Condiţiile atmosferice nefavorabile pot afecta continuitatea şi calitatea alimentării cu energie. Furtunile pot avea ca rezultat întreruperi totale de curent, deteriorarea ireparabilă a calculatoarelor şi pierderea de date datorită supratensiunilor tranzitorii puternice cauzate de trăsnete.

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@bf299f96

Conditiile industriale

Mediile industriale au un risc foarte ridicat, datorită prezenţei utilajelor mari de genul aparatelor de sudură şi motoarelor electrice, care pot cauza căderi de tensiune pe o arie întinsă. Aceste căderi de tensiune, la fel ca vârfurile de tensiune şi microîntreruperile în alimentarea cu energie electrică, reprezintă un pericol serios pentru integritatea datelor.

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@bc38cb17

Conditiile de functionare

Perturbaţiile electrice de la locul de muncă cauzate de fotocopiatoare, ascensoare, iluminatul cu lămpi fluorescente, compresoare şi motoare electrice cauzează probleme în permanenţă. Acestea pot părea a fi nesemnificative, dar în timp pot reduce în mod serios durata de viaţă a calculatoarelor şi a altor echipamente sensibile.

org.jahia.services.content.JCRValueWrapperImpl@faa59935

Erorile umane

Accidentele imprevizibile reprezintă una din cele mai frecvente cauze de întrerupere bruscă a alimentării. Acestea includ cauze de genul intervenţiilor la reţea sau multele feluri de incidente care pot duce la pene de curent, sisteme electrice incorect dimensionate şi accidente de birou specifice activităţii de zi cu zi ce constau în scoaterea ştecherului din priză.