Imaginați-vă dacă ați putea străbate distanța dintre Strasbourg și Tokyo în doar câteva secunde!

Astăzi, mai mult ca oricând, ne-am angajat să lucrăm alături de dumneavoastră pentru a reduce distanța dintre noi. Investind în relația cu clienții noștri și cu o pasiune pentru inovație de aproape 100 de ani, vă invităm să descoperiți primul nostru showroom virtual 360 °. Indiferent dacă aveți sediul în America, Europa sau Asia, acum este posibil să ne vizitați oricând – de oriunde.

Descoperiți produsele noastre printr-o experiență digitală și interactivă

Showroomul 360 ° este o experiență complet digitală și interactivă, pe care am dezvoltat-o pentru ca dumneavoastră să puteți descoperi toate ofertele noastre emblematice și cele mai noi inovații.

În timpul turului ghidat, veți găsi soluții care vor satisface toate nevoile dumneavoastră de economisire, măsurare, conversie și stocare a energiei. Descoperiți lumea Socomec de la distanță – ca și cum ați fi prezent fizic în showroomul de la sediul nostru din Benfeld.

Pentru a beneficia pe deplin de experiență, vă încurajăm să faceți clic pe diferitele butoane cu informații care vă vor oferi explicații suplimentare sau vă vor direcționa către informații suplimentare pe site-ul nostru intern.

Pentru a începe experiența imersivă la Socomec, faceți clic mai jos.

Rămânem aproape de dumneavoastră ca afacere

Chiar dacă spațiul digital este în creștere, vom fi întotdeauna alături de dumneavoastră.

Ascultarea, consilierea și sprijinirea dumneavoastră se numără printre prioritățile noastre. Echipele noastre de experți sunt întotdeauna disponibile pentru dumneavoastră.

  • Aflați mai multe despre expertiza Socomec
  • Aveți întrebări?
  • Vreți să faceți o programare?

Contactați-ne