Arta are la Socomec locul care i se cuvine de mult timp: concerte, expoziții, evenimente creative, … și au existat multe parteneriate artistice care au fost asociate cu evenimentele majore ale companiei în istoria sa și care sunt o dovadă a deschiderii noastre către creativitate în sensul cel mai larg. Astăzi, în sprijinul creșterii continue a Grupului Socomec, o nouă acțiune artistică se conturează în jurul artei stradale...

Ivan Steyert
Ivan Steyert
CEO
SOCOMEC

O parte din politica noastră de deschidere

„Companiile au un rol de jucat în promovarea acestei forme artistice extrem de contemporane și axate pe tineret. Aceste companii au adesea spații mari neutilizate, care sunt vizibile din afară pentru un număr mare de oameni: de-a lungul drumurilor, autostrăzilor și liniilor de cale ferată. Este o formă de patronaj artistic activ care poate fi inclusă în elementul social al politicii noastre de CSR (responsabilitate socială corporativă).”

2020, un an plin de culori

Cu fresce și spectacole artistice, dulapuri electrice personalizate sau festivaluri de artă stradală cu artiști locali și internaționali, Colors Urban Art susținut de Socomec a fost productiv în 2020. Urmăriți videoclipul nostru retrospectiv!

Peste 100 de cutii
pentru a colora orașul

În inima metropolei europene din Strasbourg se află peste 100 de cutii electrice personalizate de artiști de artă stradală. Simbol urban al domeniului nostru de activitate, aceste cutii se pot găsi în toate tipurile de cartiere și au devenit un suport preferat al artiștilor din colectivul Colors Urban Art susținut de Socomec.

right

Fresce pe pereții noștri

Arta stradală își are locul și în cadrul Socomec. Artiștii stradali Kazy, Stom 500 și Pisco au lucrat pe fațadele noastre în ultimii ani. O colaborare apreciată de angajații noștri, vizitatorii noștri și vecinii noștri.