Socomec este un grup industrial cu 4,200 de angajați, înființat în 1922. Domeniul nostru principal de activitate îl reprezintă disponibilitatea, controlul și siguranța rețelelor electrice de joasă tensiune, cu un accent sporit pe performanțele de alimentare ale clienților noștri. În 2023, SOCOMEC a realizat o cifră de afaceri de 843 de milioane de euro.

Cultura independenței

Independența Grupului Socomec permite controlul asupra luării deciziilor, respectând valorile susținute de familia sa de acționari și împărtășite de angajații săi. Cu circa 30 de filiale amplasate pe toate cele cinci continente, Socomec urmărește dezvoltarea internațională, concentrându-se asupra aplicațiilor industriale și de service la care calitatea expertizei sale face diferența.

Spiritul inovator

În calitate de specialist incontestabil în sisteme UPS, comutarea surselor de alimentare, conversia energiei și măsurarea puterii, Socomec alocă aproape 8 % din cifra sa de afaceri cercetării și dezvoltării. Prin urmare, Grupul își poate îndeplini aspirația de a fi întotdeauna cu un pas tehnologic înainte.

left
Viziunea unui specialist

Fiind un producător ce deține controlul total asupra proceselor sale tehnologice, Socomec se deosebește de furnizorii cu un caracter mai general. Grupul își îmbunătățește în mod constant domeniile sale de competență pentru a oferi clienților soluții personalizate, cât mai bine adaptate.

right

O structură de producție flexibilă

Având la bază două centre europene de excelență (Franța și Italia), Grupul beneficiază, de asemenea, de unități de producție competitive, cum ar fi Tunisia, și de locații pe piețele emergente principale (India și China). Toate aceste unități au implementat un sistem de îmbunătățire continuă, bazat pe principiile de Lean Management, și de aceea sunt într-o poziție care le permite să ofere niveluri ridicate de calitate și să îndeplinească cerințele privind termenele și costurile așteptate de clienți.

Accentul pus pe service

Competența noastră de producător se extinde natural cu o gamă completă de servicii, concepute spre a facilita cercetarea, implementarea și funcționarea soluțiilor noastre. Echipele noastre de service și-au construit reputația pe consultanța, aptitudinile flexibile și capacitatea de reacție care vă conferă sentimentul de siguranță.

left
Dezvoltarea responsabilă

Fiind un Grup deschis tuturor culturilor și puternic atașat de valorile umane, Socomec promovează inițiativa și implicarea angajaților. Relațiile de muncă se bazează pe ideea de parteneriat și respect pentru principii de etică împărtășite. Prin angajamentul companiei de a atinge o dezvoltare armonioasă și durabilă, Socomec își asumă pe deplin responsabilitățile nu numai față de acționarii, angajații, clienții și partenerii săi, ci și față de societate ca un întreg și față de mediul înconjurător. Socomec este unul din semnatarii inițiativei „Global Compact”, din 2003.

right