Specialiști la dispoziția dumneavoastră

Aproape 400 de experți Socomec, susținuți de 250 de ingineri și tehnicieni din rețeaua noastră, oferă soluții pentru nevoile dumneavoastră specifice pentru ca echipamentele dumneavoastră să funcționeze la parametri optimi.

Oferim un pachet complet de servicii de asistență concepute pentru liniștea dumneavoastră sufletească: punere în funcțiune, testare la fața locului, lucrări de mentenanță preventivă, asistență non-stop și reparații rapide la fața locului, piese de schimb autentice certificate, inspecții privind calitatea energiei electrice și eficiența energetică, servicii de consultanță, proiectare și implementare pentru modificări și modernizări ale instalațiilor.

Echipele noastre sunt partenerii dumneavoastră prin excelență. Acestea sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă sfătui cu privire la modul de întreținere a echipamentelor Socomec și pentru a vă oferi o soluție care să se potrivească nevoilor dumneavoastră, în conformitate cu standardele de mediu și procedurile actuale.

 

Luați legătura cu experții noștri
400+
experți
în rețeaua noastră
110.000
vizite pe an
25+
CENTRUL DE SUPORT
TEHNIC
80+
experți service locali

Auditare și proiectare preliminară

Proiectele de alimentare a aplicațiilor critice pot fi complexe și pot necesita personal dedicat cu un nivel adecvat de experiență și vechime pentru a gestiona provocările în mod eficient, rapid și rentabil.

Datorită echipei noastre de ingineri cu înaltă calificare, Socomec se bazează pe expertiza sa în producție și oferă servicii de consultanță – auditare, analiză, proiectare și implementare la fața locului – pentru instalații electrice fiabile, sigure și eficiente care asigură productivitate maximă, oriunde și oricând.

Consultanță și asistență tehnică

Punere în funcțiune de către producător

Echipamente sigure, fiabile și complet operaționale, garantat!

left
Contractele noastre de service

Contractele noastre de mentenanță sunt adaptate oricărei cerințe, ținând cont de constrângerile operaționale individuale, procesele de afaceri și nivelul unic de importanță critică asociat cu aplicații specifice, pentru liniște sufletească maximă.

right
Serviciile noastre individuale

Toate serviciile noastre de mentenanță și asistență operațională sunt disponibile ca produse ocazionale potrivite pentru orice cerință și buget.

left
Programele noastre de instruire certificate

Specialiștii Socomec vă pot oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a opera echipamentele fără probleme și pentru a le maximiza disponibilitatea. Sesiunile noastre de instruire tehnică pot avea loc la sediul dumneavoastră sau la centrul dedicat de instruire Socomec.

Experții noștri oferă peste 8.000 de ore de instruire tehnică în fiecare an, astfel încât să puteți să vă dezvoltați în continuare abilitățile și să extindeți sfera de utilizare a soluțiilor noastre.

Image
ui/Fat/chevron-fat-right
Programe de instruire certificate oferite de producător
Image
ui/Thin/Documentations-pdf
Catalog de servicii ale producătorului
Descărcați catalogul nostru de servicii ale producătorului pentru a avea o imagine de ansamblu a serviciilor noastre.
Image
ui/Thin/chat-ask
Aveți întrebări?
Contactați experții noștri pentru asistență personalizată

Descoperiți domeniile noastre de expertiză

Conversia energiei
O soluție UPS pentru fiecare cerință
Comutarea alimentării
Gestionarea alimentării cu energie și protecția personalului și a bunurilor
Monitorizarea puterii
Dispozitivele de măsurare de mâine sunt disponibile în prezent