În calitate de lider în domeniul produselor de comutare și al comutatoarelor inversoare, Socomec oferă și soluții pentru siguranțe, protecția electronică și controlul izolației.

Profitați de competența unui producător de vârf pentru: asigurarea continuității alimentării cu energie de înaltă calitate, protecția personalului și a bunurilor și rețele electrice optimizate. Oferim soluții standard sau personalizate și servicii specializate, adaptate tuturor aplicațiilor.

Comutarea și asigurarea instalațiilor electrice

Sistemele de comutare cuprind dispozitive esențiale pentru instalațiile electrice. Sunt instalate la toate nivelurile circuitului de distribuție, iar funcția acestora constă în asigurarea și izolarea componentelor rețelei sau a echipamentelor electrice. Soluțiile noastre sunt ideale pentru o gamă largă de aplicații, de la distribuția energiei electrice în sectorul industrial sau al serviciilor până la producerea energiei fotovoltaice.

În prezent, oferim una dintre cele mai variate game de pe piață: de la 16 la 5.000 A, cu funcție de întrerupere vizibilă, manuală, motorizată sau cu declanșare, montare deschisă sau în cutii, în deplină conformitate cu standardele internaționale, precum IEC, UL sau CCC.

Continuitatea alimentării cu energie și distribuția energiei electrice

Disponibilitatea energiei electrice reprezintă un factor esențial, indiferent dacă este vorba despre industrie, domeniul sanitar, cel al serviciilor sau sectorul IT.

În calitate de specialist în comutarea cu inversare a alimentării de la rețea, Socomec oferă o gamă completă și inovatoare de aplicații de comutare cu inversare manuale, motorizate/la distanță (RTSE) sau automate (ATSE), precum și soluții complete, precum bypassul ATS. Disponibile în versiune modulară sau industrială, de la 25 până la 3.200 A, comutatoarele inversoare de rețea sunt perfect adaptate pentru transferul energiei între două circuite sau între rețea și un grup electrogen.

Pentru continuitatea și durata de viață optimizată a instalației dumneavoastră, DIRIS A80 oferă monitorizarea și controlul izolației în vederea efectuării operațiunilor de mentenanță preventivă.

Protecția pentru instalații, echipamente și persoane

Consecințele unei defecțiuni a sistemului electric pot fi grave, având impact negativ asupra companiilor, indiferent de sectorul de activitate. Din acest motiv, soluțiile Socomec protejează persoanele și echipamentele în toate tipurile de rețele cu sistem neutru: IT, TT, TN.

Vă stăm la dispoziție cu ajutor și îndrumare pentru alegerea soluțiilor adecvate necesităților dumneavoastră în ceea ce privește protecția diferențială, protecția împotriva supracurenților și a supratensiunilor, precum și pentru monitorizarea izolației. Mai mult, vă oferim o gamă largă de soluții de protecție pe bază de siguranțe, o tehnologie fiabilă, care și-a dovedit calitățile de-a lungul timpului, oferind avantaje indiscutabile față de întrerupătoarele de circuit, în diverse condiții de funcționare.

Descoperiți domeniile noastre de expertiză

Conversia energiei
O soluție UPS pentru fiecare cerință
Monitorizarea puterii
Dispozitivele de măsurare de mâine sunt disponibile în prezent
Servicii profesionale și de mentenanță
50 de ani de experiență în asistența pentru alimentarea aplicațiilor critice