Ivan Steyert
Ivan Steyert
CEO

„Compania noastră este o companie independentă și o afacere de familie, cu o cultură și valori inovatoare puternice. Activele noastre naturale și abordarea noastră inovatoare ne permit să creăm o valoare de durată. Promovăm o viziune pe termen mediu și lung pentru companie, care va asigura o dezvoltare durabilă, respectând în același timp oamenii, societatea și mediul.”

La Socomec, 4,200 de experți lucrează în fiecare zi pentru a proiecta, produce, instala și întreține soluții inovatoare pentru a asigura siguranța, disponibilitatea și performanța energetică a instalațiilor electrice ale clienților noștri.

Socomec își desfășoară activitatea cu un angajament pentru creștere durabilă, respectând în același timp oamenii, societatea și mediul. Gama completă și sfera angajamentelor noastre sunt prezentate în politica noastră de dezvoltare durabilă, pe care o puteți descărca aici:

 

Politica de dezvoltare sustenabilă

 

Raportul de dezvoltare sustenabilă

Am primit ratingul de companie „Gold”
din partea EcoVadis

SOCOMEC este recunoscut pentru abordarea sa de Responsabilitate Socială Corporativă (CSR) de către platforma de rating EcoVadis. Cu un scor de 71/100, bazat pe datele din 2020, grupul nostru a primit statutul „Gold” în 2022.

EcoVadis, o agenție independentă de rating specializată în CSR, a plasat SOCOMEC în top 5 % din companiile evaluate în categoria sa, precum și în clasamentul general care acoperă toate tipurile de companii.

Din 2014, această evaluare a permis ca Socomec să își identifice domeniile de îmbunătățire și să implementeze planuri de acțiune adecvate, ca parte a unui proces de îmbunătățire continuă. Evaluarea reflectă angajamentul tot mai mare al Grupului pentru responsabilitatea socială și structurarea strategiei sale de dezvoltare sustenabilă, în conformitate cu valorile sale.

De asemenea, reflectă angajamentul unei companii axate pe bunăstarea angajaților săi, care este responsabilă în relațiile sale comerciale și care are grijă de mediu.

Imagine
EcoVadis gold medal 2023

right

COP.png

Începând cu 2003, Socomec s-a alăturat inițiativei „Global Compact” a Națiunilor Unite, care ia în considerare impactul social și de mediu al globalizării.

Socomec se angajează să respecte 10 principii fundamentale bazate pe patru domenii cheie: drepturile omului, drepturile lucrătorilor, mediul înconjurător și lupta împotriva corupției.

 

 

 

objectifs_dev_dur_EN.jpg

 

Politica privind drepturile omului a Grupului Socomec
Grupul Socomec se angajează să gestioneze îndeaproape conformitatea privind drepturile omului, atât în propriile locații, cât și în întregul lanț de aprovizionare.
Angajamentul pentru tranziția ecologică
Socomec acordă o mare importanță noțiunii de sustenabilitate
Alegerea de furnizori responsabili
Dezvoltarea sustenabilă se află în centrul politicii Socomec privind achizițiile
Reducerea impactului produselor noastre asupra mediului
Designul ecologic și eficiența energetică a produselor