Critical Power

Asigurarea disponibilităţii energiei de înaltă calitate pentru aplicaţii critice.


Datorită gamei largi, în continuă creştere, de produse, soluţii şi servicii, grupul Socomec este expert în cele trei tehnologii importante care pot asigura disponibilitatea ridicată a alimentării pentru instalaţiile şi clădirile critice, cum ar fi:
• surse neîntreruptibile de energie (UPS) ce oferă alimentare de înaltă calitate, reducând distorsiunile şi întreruperile alimentării la reţea datorită stocării de energie de back-up,
• comutarea surselor cu disponibilitate ridicată pentru transferul alimentării pe o sursă de back-up operaţională
• monitorizarea continuă a echipamentelor instalaţiei pentru prevenirea defecţiunilor şi reducerea pierderilor în timpul funcţionării.

Power Control & Safety

Gestionarea alimentării cu energie şi protejarea persoanelor şi bunurilor.


Competenţa grupului Socomec în acest domeniu este indiscutabilă; compania este lider incontestabil în domeniul distribuţiei şi comutării energiei, fiind un producător specializat în echipamente electrice din 1922
Compania susţine de mult timp beneficiile protecţiei prin siguranţe pentru persoane şi proprietăţi şi a devenit un factor major în evoluţia tehnologiei de ultimă oră, precum monitorizarea şi detectarea defectelor izolaţiei. Socomec garantează soluţii şi servicii oportune şi eficiente.

Energy Efficiency

Îmbunătăţirea eficienţei clădirilor şi a instalaţiilor.


Soluţiile Socomec, de la senzori până la o gamă largă de pachete software inovatoare, modulare, sunt gestionate de experţi în eficienţa energetică.
Acestea îndeplinesc cerinţele esenţiale ale managerilor sau operatorilor clădirilor industriale, de servicii sau ale autorităţilor locale şi fac posibile:
• măsurarea consumului de energie, identificarea surselor de consum excesiv şi creşterea gradului de conştientizare a locatarilor,
• limitarea energiei reactive şi prevenirea penalităţilor tarifare asociate,
• utilizarea celor mai bune tarife, verificarea facturării de la furnizor şi distribuirea cu acurateţe a facturilor de energie între consumatori.

Expert Services

Energie disponibilă, sigură şi eficientă


Socomec se angajează să ofere o gamă largă de servicii cu valoare adăugată pentru a asigura fiabilitatea şi optimizarea echipamentelor utilizatorilor finali:

• operaţii de prevenire şi service pentru a reduce riscurile şi a îmbunătăţi eficienţa operaţiilor,

• măsurarea şi analiza unei game largi de parametri electrici care conduc la recomandări pentru îmbunătăţirea calităţii energiei unităţii,

• optimizarea costului total de exploatare şi suport pentru o tranziţie sigură în cazul migrării de la o generaţie veche la una nouă de echipamente.

• consultanţă, punere în funcţiune şi instruire începând de la faza de inginerie de proiect şi până la achiziţia finală.