LINK-UPS

Serviciul Socomec de monitorizare de la distanţă pentru continuarea garantată a activităţii 24 de ore din 24, 7 zile din 7LINK-UPS este noul serviciu SOCOMEC de monitorizare la distanţă conceput pentru a le oferi managerilor IT şi managerilor de exploatare şi întreţinere a clădirilor asistenţă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, astfel încât să asigure în permanenţă performanţa, eficienţa şi siguranţa infrastructurii  critice şi să reducă timpii de nefuncţionare care pot produce pierderi.

LINK-UPS oferă o conexiune permanentă între sistemul de monitorizare internă al oricărui UPS SOCOMEC instalat şi Centrul de service SOCOMEC local.

 

 


sydiv_146_b_ro.jpg

 

Service-ul

Conectarea permanentă la echipamentul dumneavoastră

Pentru a asigura funcţionarea neîntreruptă a sistemului LINK-UPS, conexiunea dintre echipamentul UPS şi Centrul de service Socomec utilizează două canale autonome şi redundante; funcţionarea normală este prin conexiune LAN/WAN, însă sistemul va comuta automat pe o conexiune GPRS dacă ruta normală nu este disponibilă.

Depanare imediată

Dacă parametrii de funcţionare a UPS-ului ies în afara intervalului admis, sistemul va identifica anomalia şi va notifica automat  cel mai apropiat Centrul de service SOCOMEC.
Un inginer Socomec de specialitate va efectua o verificare de diagnosticare accesând de la distanţă echipamentul.
Efectuând o analiză a problemei de fond, se pot prescrie măsuri de remediere sau de corectare.
În cazul în care se impune o intervenţie la faţa locului şi există în vigoare un Contract de mentenanţă, va fi trimis imediat un inginer Socomec de serviciu cu un raport complet de la Centrul de service Socomec, precum şi cu eventualele piese de schimb necesare.

 

 

 

appli_586_a-link-ups.jpg

Analiză predictivă

În plus, LINK-UPS oferă şi o funcţie de analiză predictivă care înregistrează şi procesează datele de monitorizare a UPS-ului – compilate într-un raport clar şi succint al clientului. Pe lângă statistici operaţionale şi privind evenimentele, raportul conţine şi o analiză tehnică efectuată de către un inginer SOCOMEC specializat. Această analiză evidenţiază orice anomalii apărute în perioada respectivă, precum şi recomandări pentru îmbunătăţiri funcţionale.

 

Avantaje

Prevenirea problemelor

Sistemul LINK-UPS detectează problemele de performanţă şi previne defectarea  înainte ca situaţia să devină critică, mai degrabă decât să se concentreze asupra unei activităţi de remediere pentru a menţine sistemul în bună stare de funcţionare.

Timpul mediu de reparare este redus

LINK-UPS reduce considerabil timpul mediu de reparare – asociind baza instalată cu cel mai apropiat Centru de service Socomec şi cu inginerii noştri din teren – maximizând astfel timpul de funcţionare.

Flux continuu de informaţii privind echipamentul dumneavoastră

Această dublă funcţionalitate - analiza predictivă şi monitorizarea permanentă efectuată de un inginer Socomec cu înaltă calificare - asigură un flux de informaţii care se constituie într-o bază de cunoştinţe aprofundate despre echipament şi instalaţie.

 

 

appli_581_a_link-ups.jpg


Pentru informaţii

Informaţii la departamentul post-vânzare

info.ups.ro@socomec.com
Tel: +40 21 319 36 88