Noutăţi

Invitatie eveniment SO Emergency!

Socomec Romania în parteneriat cu Comitetul Național Român de Iluminat (CNRI) vă invită la evenimentul  “SO EMERGENCY. Iluminatul de urgență. Cadru legislativ, probleme și soluții.” ce va avea loc pe 14 iunie 2018 la hotel Caro, sala Eminescu.

Specialiști din domeniul iluminatului vor fi prezenți pentru a lansa spre discuție diverse subiecte specifice și pentru a vă propune soluțiile potrivite. Sunteți invitați alături de noi pentru a aprofunda tematicile în cadrul prezentărilor dar și pentru a dezbate în perioada de networking din timpul pauzelor de cafea și al prânzului.

Participarea este gratuită, în urma înregistrării pe e-mail oana.muscalu@socomec.com sau telefonic 021 319 36 88
 

Vezi program complet

DIRIS Digiware – revoluția din măsurarea electrică

La douăzeci de ani după scuturarea pieței de măsurări electrice cu sistemul DIRIS, prima soluție de măsurare multiplă, SOCOMEC aduce încă odată cea mai recentă inovație tehnologică: DIRIS Digiware, un sistem complet de măsurare și monitorizare a energiei [...]

Vizitează Demovan Socomec aflat în fața intrării la expoziția IEAS

Suntem onorați să vă informăm că anul acesta Socomec participă la IEAS în parteneriat cu AREL, Asociația Română a Electricienilor.
Vă invităm să ne vizitați la standul AREL pentru a ridica formularul cu care puteți câștiga un UPS Socomec 1000 VA, după ce îl depuneți la Demovanul aflat în fața intrării la expoziția IEAS.

Conectează-te azi cu noi Pentru a câștiga un UPS Socomec

Urmărește știrile, inovațiile și evenimentele pe pagina Linkedin a Socomec Group și poți câștiga un UPS Socomec 1400 VA.

Acest echipament are tehnologie line interactive, cu funcţia integrată AVR (Automatic Voltage Regulation - Reglarea automată a tensiunii). Reprezintă protecţie alimentării electrice ideală și rentabilă pentru aplicaţii SOHO (Small Office Home Office).

 

Câștigătorul va fi extras pe 19 septembrie 2017, în cadrul expoziției IEAS și va fi anunțat pe pagina Linkedin.

Invitatie seminar So Innovative!

Socomec Romania vă invită la seminarul SO INNOVATIVE “Disponibilitate ridicată a energiei la costuri reduse și servicii de calitate!” ce va avea loc pe 11 mai 2017 la hotel Bucharest World Trade Center, sala Mexico&Seoul.

Speakerii noștri internaționali vă invită să aflați mai multe informații în cadrul prezentărilor dar și în perioada de networking din timpul pauzelor de cafea și al prânzului.

Participarea este gratuită, în urma înregistrării pe e-mail oana.muscalu@socomec.com sau telefonic 021 319 36 88

Socomec a obţinut atestat ANRE

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) acordă atestare operatorilor economici în conformitate cu dispozițiile art. 9 alin. (1) lit. n) din Ordonanța de urgenta a Guvernului nr. 33/ 2007 privind organizarea și funcționarea ANRE, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 160/2012.

Desfășurarea activităților de acordare, vizare periodică, modificare, suspendare sau retragere a atestatelor se realizează de către ANRE, în conformitate cu prevederile „Regulamentului pentru atestarea operatorilor economici care proiectează, execută și verifică instalații electrice”, aprobat prin Ordinul ANRE nr. 45/ 07.09.2016, publicat in Monitorul Oficial nr. 730/ 21.09.2016.

SOCOMEC ROMANIA SRL a obţinut atestatul nr. 12374/27.02.2017 de tip Bi pentru “executare de instalaţii electrice exterioare/interioare pentru incinte/construcţii civile şi industriale”.

Durata de valabilitate a atestatului este nelimitată, în condiţiile verificării şi vizării periodice. Pe toată durata de valabilitate, Socomec Romania are dreptul de a desfăşura activităţi şi de a realiza lucrări potrivit competenţelor acordate de atestat.