Spitalul din Sarreguemines

Jean-Marie BICHLER, Inginer șef la spitalul Sarreguemines, explică de ce a ales Socomec

 

Spitalul din Sarreguemines (268 paturi) oferă o gamă completă de servicii clinice. Facilitățile tehnice ale spitalului includ o unitate chirurgicală, o unitate de obstetrică și o zonă rezervată pentru imagistică medicală. Sălile de operație trebuie să rămână operaționale non-stop. Rolul personalului medical este acela de a asigura îngrijirea corectă a pacienților. Pentru noi, treaba noastră este să oferim instalații electrice care funcționează.

 

testimonial-sarreguemines-hospital_pic.jpgTrebuie să asigurăm alimentarea cu energie a celor opt săli de operație. Soluția tehnică trebuie să asigure disponibilitatea maximă a energiei pentru aceste săli. Inginerii consultanți au decis varianta cu o sursă de alimentare dedicată pentru fiecare sală.

Socomec a fost selectată pentru echiparea fiecărei săli de operație cu un cabinet de distribuție IT medical, care cuprinde un întrerupător de comutare la nivelul secțiunii sosiri, un UPS modular, un IMD și un transformator IT medical.

Produsele integrate în acest dulap sunt robuste și fiabile.

 

Efectuarea procedurilor de întreținere la o sală de operație nu afectează disponibilitatea celorlalte. Suntem încrezători în această soluție.

 

> Descoperiți modul în care Socomec vă poate ajuta să asigurați performanța instalațiilor medicale