Spitalul Universitar din Rennes

Loïc BARDOU, Manager de întreținere la Spitalul Universitar din Rennes, explică de ce a ales Socomec

 

Spitalul Universitar din Rennes dispune de unsprezece camere standard pentru proceduri radiologice și de cinci camere de radiologie în centrul lor de cardiologie și pneumologie. Aceste camere sunt echipate cu echipament avansat de imagistică medicală și echipament de asistență chirurgicală, care nu tolerează nicio întrerupere a tensiunii, oricât de scurtă.

 

testimonial-rennes-university-hospital_pic.jpg

În 2009, am vrut să asigurăm alimentarea electrică cu echipament electro-medical în valoare de 4 milioane de euro, utilizat în cinci dintre camerele noastre pentru proceduri de radiologie, cu o soluție care a oferit cel mai bun compromis tehnic și economic.
Cu Socomec am optat pentru un UPS DELPHYS MX de 300 kVA, pentru a agrega această soluție de protecție în toate cele cinci camere. Combinarea unui volant cu bateriile a însemnat, de asemenea, că sistemul poate absorbi curenții de vârf întâmpinați la funcționarea echipamentului medical pentru imagistică.

Acest tip de configurație ajută de asemenea la prevenirea îmbătrânirii prematură a bateriilor. Și, desigur, având un singur echipament pentru alimentarea cele cinci camere, am reușit să optimizăm investiția noastră. Combinarea volantului cu bateriile ne va ajuta, de asemenea, să menținem costurile de întreținere și de funcționare reduse.

 

Cand a sosit timpul pentru a face selecția finală, am ales oferta Socomec pentru expertiza lor tehnologică, consultanța, suportul si orientarea în implementarea acestui proiect inovator și strategic pentru echipamentele radiologice ale spitalului.

 

> Descoperiți modul în care Socomec vă poate ajuta să asigurați performanța instalațiilor medicale