De ce să alegeţi Socomec?

Cu peste 90 de ani de experienţă, SOCOMEC oferă o gamă de comutatoare şi componente pentru construirea unei soluţii complete de protecţie cu siguranţe fuzibile. Parteneriatul nostru vă oferă de asemenea avantaje suplimentare:

picto_349_a_50-50.jpg O reţea comercială care vă stă la dispoziţie

Echipele noastre de ingineri şi-au construit reputaţia pe expertiza de specialitate, apropierea şi angajamentul faţă de clienţi.

picto_351_a_50-50.jpg O gamă largă

Indiferent de domeniul dvs. de activitate (industrie, centre de date, aplicaţii fotovoltaice etc.), veţi găsi în această familie de produse soluţia pentru cerinţele dvs. de protecţie electrică.

picto_350_a_50-50.jpg Produse de înaltă calitate

Firma SOCOMEC este renumită în rândul clienţilor săi pentru fiabilitatea soluţiilor sale cu siguranţe fuzibile.

picto_352_a_50-50.jpg Soluţii particularizate

Cerinţele dvs. nu sunt cuprinse în oferta standard? Fiind un producător specializat, putem adapta dispozitivele pentru a se potrivi cerinţelor dvs. specifice. Luaţi legătura cu noi sau cu reprezentantul dvs. obişnuit pentru a discuta despre ce opţiuni aveţi.

 • De ce să alegeţi o protecţie cu siguranţă fuzibilă?

  • Soluţii cu siguranţă fuzibilă: avantaje certe faţă de întrerupătoare

  • SOCOMEC a promovat întotdeauna avantajele siguranţelor fuzibile atât pentru siguranţa personală, cât şi pentru cea a echipamentelor. Protecţia cu siguranţe fuzibile oferă o mulţime de avantaje în comparaţie cu întrerupătoarele la un număr mare de aplicaţii.
   Comutatoarele cu siguranţă fuzibilă oferă garanţia întreruperii sigure şi protecţia unei game largi de aplicaţii, de la distribuţia de energie până la protecţia motoarelor.
   Rezumatul avantajelor principale:

  • fuser_489_c_fr_100-90.jpgLimitare semnificativă a scurt-circuitelor

   Efectele termice şi mecanice generate pe durata unui scurt-circuit pot fi considerabile. Viteza la care o siguranţă fuzibilă poate întrerupe curentul permite asigurarea unei limitări mult mai mari a curentului de scurt-circuit decât cea asigurată de tehnologia cu întrerupătoare.

  • fuser_493_c_fr_100-90.jpgDiscriminare simplificată

   Siguranţele fuzibile permit discriminarea totală, indiferent de nivelul curentului de scurt-circuit. Acest lucru este asigurat de îndată ce coeficientul valorilor nominale între siguranţa fuzibilă din amonte şi cea din aval este de cel puţin 1:6. Această caracteristică garantează continuitatea perfectă a energiei furnizate.

    

  • Capacitate de rupere ridicată

   Siguranţele fuzibile au o capacitate de rupere de 100 kA (sau mai mult); de aceea, nu este necesar să vă faceţi probleme prea mult despre curentul de scurt-circuit atunci când alegeţi produsul care are caracteristicile potrivite.

  • Contacte vizibile

   La eliminarea unui scurt-circuit, energia generată este absorbită de bioxidul de siliciu şi rămâne închisă în corpul siguranţei, oprind propagarea arcului electric sau chiar proiectarea materialelor incandescente.

  • Contacte duble vizibile

   Comutatoarele întrerupătoare asigură întreruperea în amonte şi în aval de siguranţele fuzibile, ceea ce permite înlocuirea în completă siguranţă.

 • Descoperiţi gama noastră de protecţii cu siguranţe fuzibile